Wednesday, December 9, 2009

haha .

Malam ni aku and aipul pergi rumah Nenek Sarah sbb nak ngaji . sape lagi yg hantar kalau bukan ibu aku lah kan . Bila kau sampai jea aku tgk ramai lagi org yg belum ngaji , sementara tggu turn aku ngn adik aku ngaji , adik aku ajak tgk cerita Papadom kat dalam kereta . Mulamula aku taknak sbb aku igtkan cerita tuh tak best and merepek , then bila aipul ngn ibu nak sgt tgk , aku pun layan jea kan . hmmmm , bila dah tgk uhhh gila bapka kelakar . Lama jugak lah kite org tgk and ketawa tgk cerita tuhh sampai lupa yg aku ni nak ngaji . then bila turn aku jea aku pergi lah ngaji dulu bila dah habis masuk dlm kereta balik and tgk lagi . Sampai habis , nasib baik cerita tuh tak panjang sgt . Tapi kan sape yg tgk cerita tuh mmg tak rugi lah , ahha :P :D :)

Bila dah habis jea tgk cerita tuh kite org pun balik lah . Btw , bila tgk cerita tuh aku rasa macam nak sangat sangat makan Nasi Kandar and Papadom .
Kenapa ?
hmmm kalau korang dah tgk cerita tuh mesti korang tahu kenapa aku nak sgt makan Nasi Kandar and Papadom .

Terima kasih kerana sudi membaca, chalobeteh :)

2 comments:

Qamarina Mohd Fadzil. said...

HAHA .
Best kan kan cite Papadom ?
Kelakar . :))
Kite pun dah tengokkk :D

Puteri Nur Syaheraa Binti Surani . said...

ouhh yeahh cerita tuh tersangat lah hebat . ahha .

Post a Comment

apa yang ada di blog ini hanya milik PNSBS seorang :)