Monday, November 2, 2009

Choral Speaking ;)

Masa kat dewan terbuka ,
Qamarina ,
panggil aku ,

" Puteri ! Cepat laa , Jasmine dah pggil , untuk choral speaking "
" Hah ! Gilaa arhh , kita dah lah malas ni , hehe . "
" Hish , awak ni jgn lah amek Puteri , hahahaha "
- Aliesya menyampuk .
" Hehe "
" Alah awak malas laa "
" Cepat laa awak , Jasmine dah pggel dah "

" Alahh , takpelaa "

ehhh ,

bila aku pusing blakang jea ,
Jasmine ada kat blakang ,
Terkejut aku ,

Aku pun ,
Pergi laa .

" Eh , asal dea pnggel kita , igt lgi eh kita , haha "
" HAHAHA "
" hishh , asal awak pggel kita , kita malas laa "
" hah ? awak tak nak ? alahh , pergi jea "

sebenarnye aku ni malu nk perform kat depan dewan terbuka ,

then , bila aku tanya Jasmine ,
dea cakap bukan kat sini ,
kat dalam dewan SSI ,

ouhhh , nasib baik .
kita org buat tntng One Malaysia !

hmm ,
okay laa , not bad .

hehe .
kita org practise punya laa lama ,
elehhh ,
cikgu cakap orang Sri Lanka , India
nak dtg pukul 3 ,
kita org punya tnggu , taa dtg dtg jugaa .
tapi dea pergi tampat lain laa ,
lawat library laa ,
apa laa .

hmm ,
habis subjek lain aku terlepas ,
hmmm ,
dah lah exam nak dekat ,
takpelaaa .

sesekali ponteng ,
apa salahnye .
hahaha .

hah , bila dorang sampai jea ,
kirakira dalam pukul 4 ptg like tht lahh ,

kite org pun start ,
hehe .

dengan bangganye kite org present kat dpan ,
haha .

then semua org yg tgk uhh ,
tepuk tgn dgn kuat nye ,
haha ,
bangga laa sehh .

hahaha .
* pende arhh .

bila kita org habis ,
JOEL pulakk ,

present Public Speaking .

bapaka arhh ,
bagus lahh siott .

terpegun aku ,
haha .
* MK laa aku ni .

kita org sebenarnye lapar gilak ,
taa makan makan ,

then cikgu bgi masa rehat sampai pukul 4:30 ,
hehe ,
yeayyy ! dapat mkn lmbat lmbat ,
Aku ngn Qamarina makan mi sup ,
yealaa makanan dah habis .

lagipun kan ,
Aku ngn Qamarina dah lama tak rehat together gether ,
hmm rindu pulakk haha .

Lepas makan jea ,
masuk kelas ,
belajar laa mcm biasa ;)
Terima kasih kerana sudi membaca, chalobeteh :)

2 comments:

Post a Comment

apa yang ada di blog ini hanya milik PNSBS seorang :)